AIRCRAFT kompresszor a "The Real Way to Dakar" rallyn

A "The Real Way to Dakar" rally a korábbi "Paris Dakar Rally" nyomdokaiba lép, amely most más helyeken zajlik, és már nem vezet Dakarba.

Ezt tartották a világ legfontosabb távolsági és sivatagi rallyjának.

A "The Real Way to Dakar" rally ugyanolyan kemény követelményeket támaszt a résztvevőkkel szemben, és rendszeresen sok kár keletkezik a résztvevő járművekben, amelyeket "úton" kell javítani.

Ebből a célból a jól ismert teherautó-influencer, Max Hunt konténerbe építette a "legkisebb műhelyt", Marokkóba hozta egy Scania összkerékhajtású teherautóval, és "árnyékjárműként" és mozgóműhelyként vett részt a rally 2023-as kiadásán.

A nagy teljesítményű sűrített levegő ellátáshoz az Aircraft mobil kompresszorára támaszkodott.

Annak érdekében, hogy a "legkisebb műhely" mobilban is alkalmas legyen rally célokra, a teherautó-influencer legenda, Max Hunt egy kompakt, 20 láb hosszú konténert szerelt fel mindennel, ami a szállítható műhely működéséhez szükséges. Szekrények, szerszámok, munkapad és emelő, hegesztőgép, generátor és különféle egyéb professzionális berendezések gyorsan kitöltötték a korlátozott helyet. Mivel egy professzionális műhelynek nagy teljesítményű sűrített levegős rendszerre is szüksége van, korlátozott helyiséghez kompakt mobil kompresszort kerestek, amely mindazonáltal "elegendő nyomást fejt ki" ahhoz, hogy megbízhatóan elegendő sűrített levegőt biztosítson minden műhelyhelyzetben. Alapos megfontolás után egy Aircraft Airprofi 401/50 dugattyús kompresszort választottak.

Robusztus társként az Airprofi biztonságosan és megbízhatóan biztosította a sűrített levegő ellátást minden helyzetben Max Hunt mobil rally műhelyében. Az Airprofi kompresszorokat az Aircraft Kompressorenbau GmbH gyártja Hohenzellben, Ausztriában, a cég az egyetlen osztrák kompresszorgyártó. 

Kérjük tekintse meg a videót, amit 2:45-től indítottuk, mert itt látható a kompresszor bemutatása ebben a különleges műhelyben! Természetesen Ön a teljes videót is végig tudja nézni!

Tekintse meg akciós kompresszorainkat is a képre kattintva: