Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

B2B Nagykereskedelem

Tisztelt leendő Partnerünk!

Hagyományos szerszámok, szerszámgépek és CNC szerszámgépek kereskedelmével, karbantartásával és szervizelésével foglalkozunk. Cégünk több mint 30 fő állandó (szervizes, értékesítő és áruforgalmi) munkatárssal dolgozik, így az értékesített gépek üzembe helyezését, karbantartását, garanciális, garancián túli szervizelését saját szakembereinkkel végezzük el.

Telephelyünk 2000 m2 alapterületű bemutatóterem, szerviz és raktárépületből áll, mely Budapesten a XVII. kerületben található, ahol nagy raktárkészlettel, teljes körű szervizzel és jól képzett szakemberekkel állunk a több mint 8000 magyarországi ügyfelünk rendelkezésére.

Sikeres működésünk alapját szakképzett kollégáink tudására, ügyfélközpontúságára, megbízhatóságára, precizitására alapozzuk, mely egyben biztosítéka folyamatos fejlődésünknek is. Vállalkozásunk a szervizszolgáltatást kiemelten kezeli.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak és szabványoknak, biztosítva ezáltal az ipar minden területén megkövetelt minőséget és teljesítményt.

Amennyiben szeretné forgalmazni termékeinket, partnerünk lenne, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezzen hozzánk!